AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuş yoldan inmek

Kahve falında yokuş yoldan inmek

Kahve falında yokuş yoldan inmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yokuş yoldan inmek gördüyseniz:

  • Farklı iş veya konularla ilgilenebilir, farklı yöntemler deneyebilir veya size ilham veren seyahatlere çıkabilirsiniz.

Kahve falında yokuş yoldan inmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dik yokuş inmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, dolandırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla yokuştan inmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dik yokuştan inmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla yokuş inmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla yokuş aşağı inmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında dik yokuşu arabayla inmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yokuş aşağıya inmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir