AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayranla banyo yapmak

Kahve falında ayranla banyo yapmak

Kahve falında ayranla banyo yapmak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ayranla banyo yapmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönde ilerleyen kişilere endişelerinizi gösterebilirsiniz.Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelmeniz işle ilgili yeni fikirler verebilir.

Kahve falında ayranla banyo yapmak çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yoğurttan ayran yapmak kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında yayık ayranı yapmak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurdu ayran yapmak itibarda meydana gelecek değişikliğe, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında ayran çorbası yapmak güç ve kudret sahibi olacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ayran yapmak sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayranlı çorba yapmak geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında banyo temizliği yapmak hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir