AnaSayfa / Genel / Kahve falında yogun bakım görmek

Kahve falında yogun bakım görmek

Kahve falında yogun bakım görmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, işten yana şansının açık olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Kahve falında yogun bakım gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen kişilerle planlar yapabilir, bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında babayı yogun bakımda görmek zor zamanlar geçireceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına işaret eder.

Kahve falında yogun bakım görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yürürken yorulmak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında merdiven çıkarken yorulmak daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca rivayet eder.

Kahve falında çok yorulmak kısmetli kapıların açılacağına, ruhsal korkularından da arınacağına inanılır.

Kahve falında yogurt dökmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yogurt ekmek yemek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, sorunlarının birken beş olacağına delalettir.

Kahve falında yo urt görmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir