AnaSayfa / Genel / Kahve falında yogurt ekmek yemek

Kahve falında yogurt ekmek yemek

Kahve falında yogurt ekmek yemek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, ileri gideceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında yogurt ekmek yemek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yapması olası olan teklifleri kabul etmemelisiniz.

Kahve falında yogurt ekmek yemek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında yorulmadan koşmak birçok ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında yogurt dökmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına delalettir.

Kahve falında yogun bakım görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven çıkarken yorulmak güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yo görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına işarettir.

Kahve falında yogurtlu çorba görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalettir.

Kahve falında koşarken yorulmak rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir