AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurdun ekşidiğini görmek

Kahve falında yoğurdun ekşidiğini görmek

Kahve falında yoğurdun ekşidiğini görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, yoğun duygular yaşayacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurdun ekşidiğini gördüyseniz:

  • Görev veya sorumluluklarınızı ihmal etmeniz ya da tam olarak yerine getirmemeniz nedeniyle problemler oluşabilir.

Kahve falında yoğurdun ekşidiğini görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüz ekşitmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü ekşitmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarımsaklı yoğurt yemek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yoğurtlu patates kızartması görmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, daha büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kova yoğurt görmek daha geniş rızık elde edeceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalettir.

Kahve falında yoğurt süzmek sadece kendisini düşüneceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında annenin hamur yoğurduğunu görmek kazancını arttıracağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir