AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütten yoğurt yapmak

Kahve falında sütten yoğurt yapmak

Kahve falında sütten yoğurt yapmak anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sütten yoğurt yapmak gördüyseniz:

  • Birkaç farklı alana doğru çekiliyor olabilirsiniz.

Kahve falında sütü yoğurt yapmak rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine delalet eder.

Kahve falında sütten yoğurt yapmak meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süt yoğurt görmek belalardan korunacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında yoğurt süt görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında sütün yoğurt olduğunu görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurt ve süt görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütten yoğurt mayalamak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine inanılır.

Kahve falında süt ve yoğurt görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir