AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt verdiğini görmek

Kahve falında yoğurt verdiğini görmek

Kahve falında yoğurt verdiğini görmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurt verdiğini gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın sonunda yürümeye başladığını ya da almak istediğiniz bir randevunun ufukta belirdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında birine yoğurt verdiğini görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında yoğurt verdiğini görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yoğurt verdiğini görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yoğurt yedirmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücuda yoğurt sürmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu mantı yemek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, büyük düşüneceğine tabir olunur.

Kahve falında birine yoğurt vermek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yoğurdun ekşidiğini görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir