AnaSayfa / Genel / Kahve falında kova yoğurt görmek

Kahve falında kova yoğurt görmek

Kahve falında kova yoğurt görmek üzüntülerin gideceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kova yoğurt gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almayı isteseniz de, çok fazla şey üstlenmeniz hiçbirşeyin hallolmaması anlamına gelebilir.

Kahve falında kova yoğurt görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kovayla yoğurt görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurt kovası görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kovada yoğurt görmek çaresiz kalacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kova yoğurt görmek korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine inanılır.

Kahve falında yoğurtlu patates görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk yoğurt görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüne yoğurt sürmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir