AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağın bozulduğunu görmek

Kahve falında uçağın bozulduğunu görmek

Kahve falında uçağın bozulduğunu görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, işlerinin iyi gideceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında uçağın bozulduğunu gördüyseniz:

  • Evli veya uzun süreli ilişkisi olanlar farklı gelişmelerle karşı karşıya kalabilirler ya da macera istekleri artabilir.

Kahve falında uçağın bozulduğunu görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kızlığının bozulduğunu görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine işaret eder.

Kahve falında nişanın bozulduğunu görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gözün bozulduğunu görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında telefonu bozulmak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözü bozulmak şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu bozulmak maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işaret eder.

Kahve falında gözlerinin bozulduğunu görmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir