AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının kızlığının bozulduğunu görmek

Kahve falında kızının kızlığının bozulduğunu görmek

Kahve falında kızının kızlığının bozulduğunu görmek sağlığını da kaybedeceğine, başarılı adımlar atılacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, rahatsızlık vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının kızlığının bozulduğunu gördüyseniz:

  • Yanlız aceleciliğiniz devam ediyor.

Kahve falında arkadaşının kızlığının bozulduğunu görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, ayrıcalık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kızlığının bozulduğunu görmek ilişkiye huzurun geleceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızlığının bozulduğu görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, sonunda mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızlığının bozulduğunu görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kızlıgı bozulmak kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kızlığın bozulduğunu görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kızlık zarının bozulduğunu görmek yaşam tecrübesi edineceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında kızlığını bozulduğunu görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir