AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal satın almak

Kahve falında bal satın almak

Kahve falında bal satın almak borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, özlemlerini bitireceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, şükrederek yaşayacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bal satın almak gördüyseniz:

  • Başkaları için harcama yapmanız gerekmiyor.

Kahve falında petek bal satın almak asla gururundan ödün vermeyeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine tabir olunur.

Kahve falında bal satın almak yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, ün ve itibar sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında balkabağı satın almak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkabağı soymak planlarının işe yarayacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına işarettir.

Kahve falında fındıklı bal yemek büyük emekler vereceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında vücuda bal görmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında bal istemek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkabağı tarlası görmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir