AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkabağı satın almak

Kahve falında balkabağı satın almak

Kahve falında balkabağı satın almak dertlerine derman arayacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, uzaktan haberler işiteceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkabağı satın almak gördüyseniz:

  • Doğru yaklaşımlar gözünüze modası geçmiş görünebilir.

Kahve falında balkabağı satın almak sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında petek bal satın almak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bal satın almak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında vücuduna bal görmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tezekli bal görmek kötü günler yaşayacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında babaya bal vermek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, zenginlik içinde olacağına inanılır.

Kahve falında ballı tereyağ görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında bir kova bal görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir