AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık mektup görmek

Kahve falında yırtık mektup görmek

Kahve falında yırtık mektup görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, bereketin geleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında yırtık mektup gördüyseniz:

  • Fazla gurur nedeniyle yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Kahve falında yırtık mektup görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına alamet eder.

Kahve falında eski eşten mektup almak maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında bir sürü mektup görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin mektup yazdığını görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin mektup verdiğini görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayrılık mektubu okumak endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mektup göndermek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hastalıklarını yeneceğine yorulur.

Kahve falında mühürlü mektup görmek kime gideceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir