AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık kulak görmek

Kahve falında yırtık kulak görmek

Kahve falında yırtık kulak görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Kahve falında yırtık kulak gördüyseniz:

  • Bazı teklif ya da öneriler kendinizi iyi hissetmenizi sağlamayacaksa, belli anlaşmaları onaylamak ya da imzalamak için biraz daha beklemek gerekebilir.

Kahve falında yırtık kulak görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık çorap giymek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık elbiseli birini görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına işaret eder.

Kahve falında yırtık şalvar giymek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında yırtık nevresim görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında yırtık kazak giydiğini görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık tülbent görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yırtık fotoğraf görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir