AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert hırka görmek

Kahve falında lacivert hırka görmek

Kahve falında lacivert hırka görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, kalp kırıklığına neden olacağına yorulur.

Kahve falında lacivert hırka gördüyseniz:

  • Özel bir kişiye yapacağınız ziyaret ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında lacivert hırka görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında hırka hediye almak başarıya giden yolların açılacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında hırka aramak girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe hırka görmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden hırka almak işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında hırka görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz hırka giymek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına yorulur.

Kahve falında mavi renk hırka görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir