AnaSayfa / Genel / Kahve falında ying yang görmek

Kahve falında ying yang görmek

Kahve falında ying yang görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ying yang gördüyseniz:

  • Katılmak istediğiniz aktivite, grup, iş birliği veya organizasyonlarda işinize yarayacak veya katılıp katılmamanız konusunu etkileyecek fikir alışverişlerinde bulunabilir, arkadaşlarınızdan fikir alabilirsiniz.

Kahve falında yanmış cesed görmek yanlışlara düşeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yanmış mutfak görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında çantanın yanmasını görmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yanmış patates görmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu yanmış görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalet eder.

Kahve falında ölünün yanına oturmak rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yan flüt çaldığını görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işarettir.

Kahve falında yanmış cenaze görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir