AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu yanmış görmek

Kahve falında çocuğunu yanmış görmek

Kahve falında çocuğunu yanmış görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu yanmış gördüyseniz:

  • Kontrol altına almak yerine diğerlerinin yaptıklarını incelemenizde fayda var.

Kahve falında çocuğunun yanmasını görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu yanmış görmek onu doyasıya yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış yer görmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanmış tencere görmek malından ve parasından olacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün yanına oturmak yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü yanmış görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yan yana yatmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinin yanına yatmak kinin ve düşmanlığın giderileceğine, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir