AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçına şekil vermek

Kahve falında saçına şekil vermek

Kahve falında saçına şekil vermek nahoş sözler işiteceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında saçına şekil vermek gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında saçlarını şekillendirmek verimin her geçen gün artacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına inanılır.

Kahve falında saça şekil vermek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına işaret eder.

Kahve falında saç şekil vermek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına işarettir.

Kahve falında saçına şekil vermek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç şekillendirmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, hayırlı işlere girişileceğine işarettir.

Kahve falında saçlara şekil vermek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarına şekil vermek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, mutluluğunun katlanacağına rivayet eder.

Kahve falında saç şekillendirici görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir