AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal içinde kurt görmek

Kahve falında bal içinde kurt görmek

Kahve falında bal içinde kurt görmek işlerinde berekete kavuşacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına inanılır.

Kahve falında bal içinde kurt gördüyseniz:

  • İki farklı konu arasında kararsız kalabilirsiniz.

Kahve falında bal içinde kurt görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlu bal yemek sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu bal görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küpün içinde bal görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balın içinde balık görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında kavanoz içinde bal görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında bal içinde arı görmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında balın içinde kıl görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir