AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanların içinde yürümek

Kahve falında yılanların içinde yürümek

Kahve falında yılanların içinde yürümek kötü olayların meydana geleceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanların içinde yürümek gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle bağlarınızı kuvvetlendirmenizi sağlayacak kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında yılanlar içinde yürümek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanların içinde yürümek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında otlar içinde yürümek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında selin içinde yürümek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde yürüdüğünü görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, şansının hep açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin içinden yürümek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsu içinde yürümek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, çok hayırlı işlere atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekinlerin içinde yürümek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir