AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz dalgasından korkmak

Kahve falında deniz dalgasından korkmak

Kahve falında deniz dalgasından korkmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında deniz dalgasından korkmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler uzun zamandır devam eden bir duruma farklı yaklaşmanızı öneriyorsa ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında deniz dalgasından korkmak yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında dalgadan korkmak kendisine fazlaca kar getireceğine, anne baba duası alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz dalgasına kapılmak halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında dalga deniz görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, ekmeğinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında denizde dalga görmek başarıların artacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işaret eder.

Kahve falında deniz dalgası görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde çok büyük dalga görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında denizden dalga geldiğini görmek bir anda atılıma geçeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir