AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovalayan köpek görmek

Kahve falında kovalayan köpek görmek

Kahve falında kovalayan köpek görmek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bol bol moral depolanacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında kovalayan köpek gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakın çevrenizdeki yaşlı kimseler arasında ağır hastalık ya da ölüm olabilir.

Kahve falında köpek kovalaması görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işarettir.

Kahve falında köpekler tarafından kovalandığını görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, adeta sinirden küplere bineceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek kovalamasından kaçmak duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah köpek tarafından kovalanmak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kovalayan köpek görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek kovalamasını görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir köpek tarafından kovalanmak çok güzel günler görüleceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına alamet eder.

Kahve falında köpek kovalıyor görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir