Kahve falında bal dağıtmak

Kahve falında bal dağıtmak mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bal dağıtmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde, sizin için olumlu ya da olumsuz laf taşıyan bir insan var.

Kahve falında bal dağıtmak devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine işaret eder.

Kahve falında zemzem dağıtmak ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, ailesini hem gururlandıracağına işaret eder.

Kahve falında kek dağıtmak üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında incir dağıtmak uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deve eti dağıtmak çalışmalarının yarıda kalacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında et dağıtmak el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru pasta dağıtmak kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dolar dağıtmak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir