AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın topraktan çıktığını görmek

Kahve falında yılanın topraktan çıktığını görmek

Kahve falında yılanın topraktan çıktığını görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, başarılarını arttıracağına, varlık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın topraktan çıktığını gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmek fırsatların kaçması ya da yanlışlara davetiye çıkarılması anlamına gelebilir.

Kahve falında topraktan yılan çıktığını görmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın topraktan çıktığını görmek sağlığını geri kazanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında topraktan sıcak su çıktığını görmek beklentilerinin yerine geleceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında topraktan solucan çıktığını görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan ateş çıktığını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan para çıktığını görmek itibarını zedeleyeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye işarettir.

Kahve falında topraktan duman çıktığını görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında topraktan altın çıktığını görmek el üstünde tutulacağına, iş kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir