AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın takip ettiğini görmek

Kahve falında yılanın takip ettiğini görmek

Kahve falında yılanın takip ettiğini görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, itibar kaybedeceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, bunun da geleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına delalettir.

Kahve falında yılanın takip ettiğini gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen durumlarla karşılaşırsanız aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında yılanın takip ettiğini görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan tarafından takip edilmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takip edildiğini görmek borçlarının hafifleyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında birinin kendini takip ettiğini görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, yolunda devam edeceğine yorulur.

Kahve falında polis tarafından takip edilmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında düşman tarafından takip edilmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cin tarafından takip edilmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından takip edilmek fakirlerin zenginleşeceğine, kazancının ilk önce azalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir