AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın sokmaya çalıştığını görmek

Kahve falında yılanın sokmaya çalıştığını görmek

Kahve falında yılanın sokmaya çalıştığını görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında yılanın sokmaya çalıştığını gördüyseniz:

  • Yeni seçeneklerinizi dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında ısırmaya çalışan yılan görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın sokmaya çalıştığını görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında yılanın ısırmaya çalıştığını görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında eve girmeye çalışan yılan görmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan öldürmeye çalıştığını görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabının çalınmasını görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın çalınmasını duymak kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında gemide çalıştığını görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir