AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemide çalıştığını görmek

Kahve falında gemide çalıştığını görmek

Kahve falında gemide çalıştığını görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, bol muhabbette kalacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemide çalıştığını gördüyseniz:

  • Hadiseyi zorlamamak yararınıza olabilir.

Kahve falında gemide çalıştığını görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına yorulur.

Kahve falında tarlada çalışan insanlar görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz arabanın çalındığını görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında başka bir yerde çalıştığını görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında çalınmış altın görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın çalıp kaçmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına delalettir.

Kahve falında kuru çalı görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına işarettir.

Kahve falında çalışma bakanını görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir