AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan öldürmeye çalıştığını görmek

Kahve falında yılan öldürmeye çalıştığını görmek

Kahve falında yılan öldürmeye çalıştığını görmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, hayat boyu desteği olacağına, karanlıkların aydınlanacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine işaret eder.

Kahve falında yılan öldürmeye çalıştığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren işleriniz ilerlemeye müsait görünüyor.

Kahve falında yılan öldürmeye çalıştığını görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Kahve falında eve girmeye çalışan yılan görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın ısırmaya çalıştığını görmek zorluklarının biteceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın sokmaya çalıştığını görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında ısırmaya çalışan yılan görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, makamından olacağına işarettir.

Kahve falında birinin kendini öldürmeye çalıştığını görmek çok büyük üzüntüler duyacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine inanılır.

Kahve falında birinin öldürülmeye çalışıldığını görmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öldürmeye çalıştığını görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir