AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı tuvalette görmek

Kahve falında yılanı tuvalette görmek

Kahve falında yılanı tuvalette görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, başarılarının çoğalacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında yılanı tuvalette gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin adınıza karar vermesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında tuvalete yılan görmek işinden evine gidip geleceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine yorulur.

Kahve falında tuvalet yılan görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanı tuvalette görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalette yılan görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet ve yılan görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette yılan öldürmek hayata daha sıkı tutunacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tuvalet deliğinde yılan görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tuvalet kullanmak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir