AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete yılan görmek

Kahve falında tuvalete yılan görmek

Kahve falında tuvalete yılan görmek bereketli günler geçirileceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalete yılan gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzla ilgili sorumluluklar taşımalısınız.

Kahve falında yılanı tuvalette görmek bazı başka desteklere kavuşacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet deliğinde yılan görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalet yılan görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalette yılan öldürmek mutlu günler yaşanacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalette yılan görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalet ve yılan görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete yılan görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında tuvaleti ters görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir