AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan erik toplamak

Kahve falında ağaçtan erik toplamak

Kahve falında ağaçtan erik toplamak kendi işini açacağına, gülüp eğleneceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan erik toplamak gördüyseniz:

  • Doğrulardan korkmamalısınız.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik toplamak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, bazı sırların açığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan can eriği toplamak kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, hayatın fal sahibine güleceğine delalettir.

Kahve falında ağaçta erik toplamak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan kırmızı erik toplamak uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, sorununu kolayca çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan siyah erik toplamak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erik ağacından erik toplamak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan erik toplamak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan sarı erik toplamak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir