AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta erik toplamak

Kahve falında ağaçta erik toplamak

Kahve falında ağaçta erik toplamak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına işarettir.

Kahve falında ağaçta erik toplamak gördüyseniz:

  • Olayları yüzeysel değil detaylarıyla ele almalısınız.

Kahve falında ağaçtan siyah erik toplamak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik toplamak yorgun ve gergin günler geçireceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta erik toplamak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan sarı erik toplamak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan erik toplamak hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, bunun için her gün şükredeceğine rivayet eder.

Kahve falında erik ağacından erik toplamak alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan can eriği toplamak büyük kazanç elde edeceğine, eline haram para geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan kırmızı erik toplamak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir