AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı bölmek

Kahve falında yılanı bölmek

Kahve falında yılanı bölmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında yılanı bölmek gördüyseniz:

  • Görevlerini ihmal eden kişiler sıkıntı yaratabilirler.

Kahve falında yılanı bölmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı ortadan ikiye bölmek rahatın ve konforun geleceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına yorulur.

Kahve falında yılanı ikiye bölmek üzüleceğine, yıkılacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanı ortadan bölmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında yılanı üçe bölmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizi ikiye bölmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, hayatın pahalılaşmasına yorulur.

Kahve falında ekmeği ikiye bölmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında pasta bölmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, diplomalı kimse olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir