AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı ikiye bölmek

Kahve falında yılanı ikiye bölmek

Kahve falında yılanı ikiye bölmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, tövbe etmeden vefata, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine işaret eder.

Kahve falında yılanı ikiye bölmek gördüyseniz:

  • Tartışmalara neden olabilecek laflar etmeden önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında yılanı bölmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına delalettir.

Kahve falında yılanı ortadan bölmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında yılanı ikiye bölmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanı üçe bölmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, satışların düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı ortadan ikiye bölmek yetkili bir göreve atanacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında elmayı ikiye bölmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında pasta bölmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında odun bölmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir