AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizi ikiye bölmek

Kahve falında denizi ikiye bölmek

Kahve falında denizi ikiye bölmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, maddi yükünün artacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, vefakar bir insan olunacağına yorulur.

Kahve falında denizi ikiye bölmek gördüyseniz:

  • Statü veya imaj değişiklikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında denizi ikiye bölmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında ekmek böldüğünü görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına delalettir.

Kahve falında para bölmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ikiye bölmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına delalet eder.

Kahve falında yılanı üçe bölmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi ikiye bölmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında odun bölmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini ikiye bölmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir