AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeği ikiye bölmek

Kahve falında ekmeği ikiye bölmek

Kahve falında ekmeği ikiye bölmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, ruh sağlığının bozulacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeği ikiye bölmek gördüyseniz:

  • Kimsenin sizden fayda sağlamasına ya da halk arasındaki tabiriyle sizi çantada keklik görmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında ekmek bölmek iş hayatında zarar edileceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmeği ikiye bölmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, zor durumda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek böldüğünü görmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elmayı ikiye bölmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ikiye bölmek isteklerini yerine geleceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi ikiye bölmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini ikiye bölmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, onlar sayesinde kalkınacağına yorulur.

Kahve falında miras bölmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir