AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini bıçakla öldürmek

Kahve falında birini bıçakla öldürmek

Kahve falında birini bıçakla öldürmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, afiyette ve keyifte olacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birini bıçakla öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda neler olup bittiğini anlatmama ya da bazı konularda bilgi vermeme konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında birilerini bıçakla öldürmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini bıçaklayıp öldürmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir adamı bıçaklayarak öldürmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçaklanıp öldürülmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında bıçaklanarak ölmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine rivayet eder.

Kahve falında adam bıçaklayarak öldürmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçaklanıp ölmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçak adam öldürmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir