Kahve falında taze bakla görmek

Kahve falında taze bakla görmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, çektiği zorlukların biteceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına alamet eder.

Kahve falında taze bakla gördüyseniz:

  • Kısaca söylemek gerekirse, hangi cinsiyetten olursanız olun size karşı fiziksel ya da psikolojik güç kullanılması mümkündür.

Kahve falında taze bakla toplamak yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, rahat rahat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze bakla görmek sorunlarının biteceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine işarettir.

Kahve falında taze bakla yemek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalında bakla görmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bakla toplamak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil bakla görmek maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaş bakla görmek hayırlı işlerde yer alacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bakla görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir