AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ve kan görmek

Kahve falında yılan ve kan görmek

Kahve falında yılan ve kan görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, işe başlanacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine delalet eder.

Kahve falında yılan ve kan gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde iniş çıkışlı bir seyir kendini gösterebilir.

Kahve falında kan ve yılan görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan ve kan görmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında şırıngayla kan aldığını görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına delalettir.

Kahve falında ağız içinde kan görmek problemlerinin çözüleceğine, sorunların aşılacağına işarettir.

Kahve falında iç çamaşırında kan görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, rahatsızlık vereceğine inanılır.

Kahve falında kafadan kan akmak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kan görmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sözlerinden çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile olup kan görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir