AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep kesmek

Kahve falında akrep kesmek

Kahve falında akrep kesmek fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine alamet eder.

Kahve falında akrep kesmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, ticari konuları veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında akrep kesmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına tabir olunur.

Kahve falında akrep kuyruğunu kesmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret eder.

Kahve falında akrep kovaladığını görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında suyun içinde akrep görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına yorulur.

Kahve falında akrebi elinde görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin içinde akrep görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrep kovmak büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında akrep iğnesi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir