AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana tarafından kovalanmak

Kahve falında dana tarafından kovalanmak

Kahve falında dana tarafından kovalanmak büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dana tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya arkadaşlarınızla katılacağınız sosyal aktiviteler özel bir kişiyle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında dana tarafından kovalanmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dana kovalaması görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mafya tarafından kovalanmak bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir adam tarafından kovalandığını görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında silahlı biri tarafından kovalanmak iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine delalettir.

Kahve falında bir hayvan tarafından kovalanmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, itibar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtlan tarafından kovalanmak basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulur.

Kahve falında erkekler tarafından kovalanmak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir