AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen biri tarafından kovalanmak

Kahve falında ölen biri tarafından kovalanmak

Kahve falında ölen biri tarafından kovalanmak başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, daha çok iş yapacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen biri tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki, hemen karar vermeniz gereklidir.

Kahve falında koç tarafından kovalanmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulur.

Kahve falında tosun tarafından kovalanmak rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tilki tarafından kovalanmak isteklerine kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında kalabalık tarafından kovalanmak çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, olaylı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında bir köpek tarafından kovalanmak muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, sorunların tarihe karışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurt tarafından kovalandığını görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, şansın açılacağına rivayet eder.

Kahve falında böcek tarafından kovalanmak kurulu düzenin bozulacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına rivayet eder.

Kahve falında akrep tarafından kovalanmak gücünün ve şansının yaver gideceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir