AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakkal işletmek

Kahve falında bakkal işletmek

Kahve falında bakkal işletmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, yeni yollara girileceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakkal işletmek gördüyseniz:

  • Belli konularda genişleme sağlamanıza yardım edecek fikirlerinize destek bulabilir ya da karşınıza çıkan fikirleri destekleyebilirsiniz.

Kahve falında hamam işletmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büfe işletmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına yorulur.

Kahve falında ekmek fırını işletmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında mağaza işletmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakkal işletmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine delalettir.

Kahve falında market işletmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında kantin işletmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında fırın işletmek işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir