AnaSayfa / Genel / Kahve falında kantin işletmek

Kahve falında kantin işletmek

Kahve falında kantin işletmek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, hayatın fal sahibine güleceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalettir.

Kahve falında kantin işletmek gördüyseniz:

  • Ters giden durumlar ya da ortaya çıkan engeller söz konusu olabilir.

Kahve falında kantin işletmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, günahkâr olacağına rivayet eder.

Kahve falında kantine gitmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kantinden alışveriş yapmak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kantin görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine delalettir.

Kahve falında okul kantini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine yorulur.

Kahve falında üniversite kantini görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otel işletmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek fırını işletmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir