AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamam işletmek

Kahve falında hamam işletmek

Kahve falında hamam işletmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, iş hayatında terfi alınacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hamam işletmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında hamam işletmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalet işletmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına inanılır.

Kahve falında kantin işletmek yeni işler alacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında kahvehane işletmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, yolculuğa çıkmaya delalet eder.

Kahve falında mağaza işletmek kolay ve zevkli hale geleceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına delalet eder.

Kahve falında büfe işletmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, alım gücünün artacağına işaret eder.

Kahve falında otel işletmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında fırın işletmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir