AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkılan mezar görmek

Kahve falında yıkılan mezar görmek

Kahve falında yıkılan mezar görmek işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, kendi çok iyi hissedeceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında yıkılan mezar gördüyseniz:

  • Kendi çizginizi bozmamalısınız.

Kahve falında mezar taşının yıkıldığını görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığın yıkıldığını görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıkılan mezar görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına delalettir.

Kahve falında yıkılmış mezar görmek masrafların altında kalacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın yıkıldığını görmek gelirinin artacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarların yıkıldığını görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında apartman yıkılmasını görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okulunun yıkıldığını görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir