AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığın yıkıldığını görmek

Kahve falında mezarlığın yıkıldığını görmek

Kahve falında mezarlığın yıkıldığını görmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, ileriye gideceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Şu an birşey söylemezseniz, ileride bir beklenti içerisine giremezsiniz.

Kahve falında mezarlığın yıkıldığını görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın yıkıldığını görmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıkılan mezar görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine rivayet eder.

Kahve falında mezarların yıkıldığını görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına delalettir.

Kahve falında yıkılmış mezar görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar taşının yıkıldığını görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına inanılır.

Kahve falında yıkılan evden kaçmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine delalettir.

Kahve falında deprem olup evin yıkıldığını görmek kudret ve destek olacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir