AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonu yıkık ev görmek

Kahve falında balkonu yıkık ev görmek

Kahve falında balkonu yıkık ev görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, kolaylıklara kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkonu yıkık ev gördüyseniz:

  • Kabul edilebilir gerekçeler veya bazı ispatlar ortaya çıkmadan önce kimseyle fikir çatışmasına girmemenizde fayda var.

Kahve falında balkonu yıkık ev görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıkık balkon görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, günbegün kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski yıkık ev görmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında yıkık dökük ev görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına yorulur.

Kahve falında ev yıkık görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, maddi varlığının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında evi yıkık görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıkık ev görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine yorulur.

Kahve falında yarısı yıkık ev görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir