AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi yıkık görmek

Kahve falında evi yıkık görmek

Kahve falında evi yıkık görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, masa başı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evi yıkık gördüyseniz:

  • Ani tepki, hareket veya sözler ileride pişmanlık yaratabilir.

Kahve falında eski yıkık ev görmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski yıkık dökük ev görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında ev yıkık görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, bir yere taşınmaya delalettir.

Kahve falında yarısı yıkık ev görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına işaret eder.

Kahve falında yıkık dökük ev görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski ve yıkık ev görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkonu yıkık ev görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında evi yıkık görmek zayıflayacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir