AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırını yıkamak

Kahve falında iç çamaşırını yıkamak

Kahve falında iç çamaşırını yıkamak iş dünyasında üne kavuşulacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına yorulur.

Kahve falında iç çamaşırını yıkamak gördüyseniz:

  • Evde ya da yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler sizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı yıkamak ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında iç çamaşırını yıkamak uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında iç çamaşırlarını yıkamak çok güzel günler göreceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırı yıkamak huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine yorulur.

Kahve falında kirli iç çamaşırı yıkamak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek iç çamaşırı yıkamak eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında iç çamaşır yıkamak borçlanarak bazı işlere atılacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında iç çamaşır asmak tazeleneceğine, moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir